Τετάρτη, 17/04/24
Plus

Αθλητικές ταινίες… για την καραντίνα σας! (vids)

Αν είδες ήδη τις αθλητικές ταινίες που σου πρότεινε το talentabout και ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σε κάνει να ξανά κάτσεις στον καναπέ τους τότε σου έχουμε τη λύση.

Παρακάτω θα δεις τις προτάσεις μας για τις καλύτερες αθλητικές σειρές του Netflix.

The Last Dance

Αφού ξεκινήσαμε την αναφορά μας από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μάικλ Τζόρνταν, η πρώτη μας πρόταση είναι αυτή. Από τις 19 Απριλίου και για τις επόμενες 4 Δευτέρες το ESPN και το Netflix δημοσιοποιούν 2 επεισόδια (10 επεισόδια είναι συνολικά η σειρά) που έχουν να κάνουν με την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς και την προσπάθεια τους για το δεύτερο three-peat!

Μέσα από αυτά μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες στιγμές από την καριέρα του θρύλου του ΝΒΑ, αλλά και πτυχές της ιστορίες που μέχρι σήμερα αγνοούσατε.

 

 

Sunderland ’till I die

Ακόμα και αν δεν είστε οπαδοί της Σάντερλαντ, αυτή τη σειρά θα την αγαπήσετε. Μας παρουσιάζει την πορεία των “μαυρόγατων” τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 με μπόλικα inside information για το πώς διοικείται μια ομάδα (ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα 2 επεισόδια των deadline days).

Μέσα από τη σειρά μας δείχνει και τη σύνδεση που έχει η ομάδα με τους οπαδούς. Βέβαια το αρνητικό της σειράς είναι ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι γνωρίζουν ήδη το τέλος, αλλά κατά τ’ άλλα αξίζει να τη δεις.

 

 

The English Game

Μας ταξιδεύει στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν και το ποδόσφαιρο έκανε τα πρώτα του βήματα. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα μας δείχνει ποδοσφαιριστές από εντελώς διαφορετικούς κόσμους: o πλούσιος, Άγγλος, Arthur Kinnaird και ο Σκωτσέζος, εργάτης, Fergus Suter που προέρχεται από μια δυσλειτουργική οικογένεια με ένα πατέρα μέθυσο, θα αλλάξουν μια για πάντα, τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και την Αγγλία.

Ουσιαστικά στη σειρά θα δεις και διαφορετικά πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου, όπως τις ταξικές διαφορές, ανισότητα των 2 φύλων, φιλία.

 

 

Apache

Last but not least που λένε… η ζωή του Κάρλο Τέβες! Το Apache δείχνει πως κατάφερε από τις κακόφημες γειτονιές του Μπουένος Άιρες να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Είναι διάρκειας 8 επεισοδίων περίπου 45 λεπτών το καθένα και είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σαν θεατές πως οι ποδοσφαιριστές δεν γεννιούνται μέσα στα πλούτη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...