Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός

Τα ταλέντα και τα “μάτια” σας! (photo)

Δεν είναι κάτι άγνωστο, τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στα ταλέντα που προέρχονται από την U19 του συλλόγου.

Οι “πράσινοι” ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και την ίδια ώρα αγωνίζονται στα φετινά play – off, όπου και αντιμετωπίζουν τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί στα παιχνίδια αρκετά ταλαντούχα παιδιά από την U19 και παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, τα πηγαίνει αρκετά καλά (με εξαίρεση το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη).

Στην Τούμπα έπαιξε με τους Βαγγέλη Θεοχάρη, Βασίλη Ζαγαρίτη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ποδοσφαιριστές με ελάχιστες επίσημες συμμετοχές και σίγουρα παντελώς άπειρους από ντέρμπι.

Αυτός που προκαλεί ενδιαφέρον είναι τ’ ότι τα παιδιά απέδωσαν αρκετά καλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και παρόλο που ο ΠΑΟΚ της μετά-κορωνοϊού εποχής να μην είναι ο ίδιος, όμως η προσπάθεια που έκαναν είναι αξιοσημείωτη.

Ο Ζαγαρίτης στο 13ο λεπτό είχε μια εξαιρετική ενέργεια, ο Αλεξανδρόπουλος πολλές καλές προσπάθειες στην άμυνα και ο Θεοχάρης ήταν σταθερός γι’ ακόμα ένα παιχνίδι.

 

 

Αυτός που όμως ξεχώρισε ήταν ο Αργύρης Καμπετσής, σκόραρε με Άρη και ΟΦΗ, όμως τα γκολ του ακυρώθηκαν, κόντρα όμως στον ΠΑΟΚ κατάφερε να γίνει αρκετά αισθητός στα αντίπαλα καρέ, δείχνοντας πως όλοι όσοι τον είχαν ξεγράψει είχαν κάνει μεγάλο λάθος.

Γενικώς, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν δουλέψει αρκετά στην ακαδημία των “πρασίνων” και “έδεσαν” στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Αυτό φάνηκε τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό όσο στην Τούμπα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε βαθμολογικό κίνητρο.

Ακόμα και αν ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από το Κορωπί, αυτά τα νεαρά παιδιά έχουν δείξει ότι έχουν μέλλον και στον νέο Παναθηναϊκό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...