Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ

Κουνούν… μαντήλι δύο νεαροί του ΠΑΟΚ!

Βλέπουν προσωρινά την έξοδο δύο νεαροί του ΠΑΟΚ.

Αν και οι Θεσσαλονικείς έχουν αποφασίσει να αξιοποιήσουν τα δικά τους παιδιά, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλα.

Συγκεκριμένα ο “δικέφαλος” του βορρά έχει ξεκινήσει διαδικασίες για τον δανεισμό δύο νέων ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Λευτέρη Λύρατζη και Αντώνη Γαϊτανίδη. Οι δύο ταλαντούχοι νεαροί δεν έχουν πείσει τον Όλαφ Ρέμπε, με τον Γερμανό τεχνικό διευθυντή να ψάχνει ήδη ομάδες για την παραχώρηση τους εκ νέου ως δανεικοί.

 

 

Ο 20χρονος Λύρατζης (γεννημένος στις 22/2/2000) προέρχεται από μία άκρως γεμάτη χρονιά με τον Βόλο, τελειώνοντας τις υποχρεώσεις του με 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο ο Φερέιρα δύσκολα θα του δώσει κάποια θέση στο ροστερ και κάπως έτσι προτιμάτε ο δανεισμός του, με τους Θεσσαλούς να έχουν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για την παραμονή του.

Αντίθετα ο συνομήλικος του, Γαϊτανίδης (γεννημένος στις 18/3/2000), κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή με τον Απόλλων Σμύρνης στο τελευταίο μισό της σεζόν και μοιραία θα δει και πάλι προσωρινά την “πόρτα” της εξόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...