Πέμπτη, 28/03/24
Ιταλία

Φουλ των… μνηστήρων για Ζανιόλο! (vid)

Ένα από τα μεταγραφικά “σήριαλ” που θα μας απασχολήσουν έντονα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του νεαρού άσου της Ρόμα, Ζανιόλο.

Η ιταλική ομάδα, λόγω συνθηκών, θα αναγκαστεί να πουλήσει το αστεράκι της και ο 20χρονος μέσος, (γεννημένος στις 02/07/1999), αποτελεί “μήλον της έριδος” για πολλές ομάδες της Ευρώπης.

Στο παιχνίδι για τον ταλαντούχο άσο βρίσκονται ήδη οι Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, που είναι και οι μοναδικές ομάδες που έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Η “μεγάλη κυρία” μάλιστα, είναι διατιθεμένη να τα δώσει όλα προκειμένου να ντύσει στα ασπρόμαυρα το ανερχόμενο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Όμως, μια ακόμη ομάδα από την Αγγλία έρχεται να μπει “σφήνα” στα σχέδια των παραπάνω και να προσπαθήσει να κάνει το “κόλπο γκρόσο” αποκτώντας τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να αποκτήσει τον Ζανιόλο, όμως τότε η Ρόμα δεν πουλούσε.

Ο Κλοπ έχει δώσει εντολή στην διοίκηση των Πρωταθλητών Ευρώπης για την άμεση απόκτηση του 20χρονου καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του και θεωρεί πως έχει όλα τα στοιχεία που λείπουν από την μεσαία γραμμή των “κόκκινων“.

Πριν την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση του Ζανιόλο ήταν στα 80 εκατομμύρια ευρώ, πλέον όμως αναμένουνε να πέσει αισθητά.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ πάντως είναι έτοιμη να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα της Ρόμα για να αποκτήσει τον νεαρό και οι εξελίξεις ως προς το μέλλον του αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Ζανιόλο σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=xE8rXVdiCf8

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...