Τρίτη, 16/04/24
Plus

Γλύτωσε από τον κορωνοϊό, όχι και από τον φουσκωμένο λογαριασμό! (vid)

Ο Μάικλ Φορ ήταν ένα από τα κρούσματα του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής! Ο Αμερικανός πάλευε για 62 ημέρες με τον ιό και κατάφερε να βγει νικητής. Ωστόσο, αυτό που ακολουθούσε δεν το περίμενε ποτέ και παραλίγο να πάθει… εγκεφαλικό!

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος Φορ πήρε στα χέρια του τον λογαριασμό από το νοσοκομείο Swedish Issaquah του Σιατλ, ο οποίος ήταν 181 σελίδες! Σαν να μην έφθανε αυτό, ο λογαριασμός για τη νοσηλεία του ξεπερνούσε το 1 εκατ. δολάρια και συγκεκριμένα ήταν ύψους 1.122.501,04 δολαρίων!

Ο Μάικλ Φορ πέρασε ένα μίνι… εγκεφαλικό όπως ήταν λογικό λόγω του ύψους του λογαριασμού, με το νοσοκομείο να ενημερώνει για τα όσα του έχουν χρεώσει.

Συγκεκριμένα, τα έξοδα ημερησίως για το δωμάτιο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ήταν 9.736, ενώ χρεώθηκε με 409.000 δολάρια για την ειδική αποστείρωση του δωματίου επί 42 ημέρες λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητας της νόσου.

Η χρήση αναπνευστήρα για 29 ημέρες του χρεώθηκε με 82 χιλ. δολάρια, ενώ άλλα 100 χιλ. δολάρια ήταν το κόστος για την φροντίδα έκτακτης ανάγκης, αφού για δύο ημέρες υπήρχε η… πρόγνωση πως θα πεθάνει!

Ο Φορ πάντως είχε μια ειδική ασφάλεια η οποία τον καλύπτει και θα… γλιτώσει όλο αυτό το ποσό, χωρίς να πληρώσει το παραμικρό!

Δείτε το βίντεο εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...
Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες πάνε για… “Διαβολικό” κόλπο!

Οι Σαουδάραβες απ' ότι φαίνεται είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν όλους τους αστέρες του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Golden Boy 2024

Ένα Ελληνόπουλο στις υποψηφιότητες για το Golden Boy 2024!

Με ένα Ελληνόπουλο ανάμεσα στις υποψηφιότητες ετοιμάζεται να έρθει το βραβείο για τον καλύτερο νεαρό. O 19χρονος στόπερ,...