Παρασκευή, 29/03/24
Viral

Το νέο στολίδι της Ρεάλ θα έχει… εκπλήξεις! (photos)

Με πτυσσόμενο γκαζόν θα είναι το νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου, ώστε όταν δεν αγωνίζεται εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης και χρησιμοποιείται για άλλες ανάγκες, να μπορεί να αφαιρείται εύκολα.

Το νέο “στολίδι” της βασίλισσας, καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός κλαμπ του βεληνεκούς της και θα παρέχει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται και δεν θα μπορούσε να μην έχει οτιδήποτε τελευταίο όσον αφορά στο κομμάτι της τεχνολογίας.

Άλλωστε για την κατασκευή του θα δαπανηθούν πάρα πολλά χρήματα, ώστε να μπορεί να ανεβάσει τους “μερέγχες” επίπεδο. Όπως τονίζεται μεγάλο βάρος πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και στην κατάσταση που θα έχει.

Μάλιστα όπως τονίζει η Marca το γκαζόν αναμένεται να είναι πτυσσόμενο, καθώς στο γήπεδο αυτό θα φιλοξενούνται μέχρι και αγώνες μπάσκετ.

 

 

Σε γήπεδα όπως της Σάλκε και της Τότεναμ το γρασίδι μπορεί να αφαιρείται, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει στο νέο “Μπερναμπέου”, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί τεχνολογία τέτοια που θα μετακινεί τον αγωνιστικό χώρο. Το σχέδιο είναι αρκετά φιλόδοξο, διότι θα πρέπει και ο χώρος που θα μεταφέρεται ο αγωνιστικό χώρος, να μπορεί να έχει τη σωστή θερμοκρασία και τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να τον διατηρεί σε άριστη κατάσταση.

Αυτό δεν είναι εύκολο, διότι απαιτεί δουλειά κάτω από το “Μπερναμπέου”, η οποία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Επειδή μάλιστα το γήπεδο θα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, δεν θα πρέπει να υπάρχουν καταστροφές, διότι η περιοχή είναι κατοικίσιμη. Όπως και να ‘χει, το νέο στολίδι της Ρεάλ πρόκειται να καταπλήξει τους πάντες και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το επιβλητικό αλλά παλιό “Μπερναμπέου” του σήμερα.

 

 

Η Ρεάλ θέλει να δημιουργήσει ένα γήπεδο, το οποίο θα είναι ανοικτό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπου δεν θα ταλαιπωρείται ο αγωνιστικός χώρος και θα μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο του κλαμπ όσο και των επισκεπτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...