Παρασκευή, 29/03/24
Κωνσταντίνος Χατζηπιρπιρίδης

Ένας… Χάτζη για την επίθεση του Άρη! (photos)

Ένα ακατέργαστο “διαμάντι” βρίσκεται στα σπλάχνα του Άρης. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χατζηπιρπιρίδη. Προϊόν της ακαδημίας του Άρη, ο νεαρός αναμένεται να αφήσει “εποχή” με την Κίτρινη Φανέλα.

Ο Χάτζηπιρπιριδης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των “Κίτρινων”. Ο 18χρονος “Χάτζη” (γεννημένος στις 1/5/2001) αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ διακρίνεται για την ικανότητα του στη δημιουργία και στα τελειώματα του.

 

 

Ο Άρης και η επάνοδος στην Super League

Ο νεαρός αποτελεί προϊόν της “Κίτρινης” ακαδημίας, καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα του… Θεού, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από την ακαδημία Νεάπολης Γ. Κούδας.

Με την επιστροφή του Άρη στα μεγάλα “σαλόνια”, ο νεαρός έγινε κρίσιμο μέλος της U19. Στην πρώτη χρονιά από την επιστροφής της στην Super League U19, ο πιτσιρικάς κατέγραψε 23 συμμετοχές, σημειώνοντας και 3 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της U19, έπειτα από την επάνοδο στο πρωτάθλημα της Super League, κόντρα στην ομάδα της Λάρισας.

Τελικά η χρονιά για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του έκλεισε στην 7η θέση, με την επόμενη όμως να είναι αρκετά διαφορετική για όλους.

 

 

Το αποκορύφωμα για τον Άρη και τον Χάτζη

Η φετινή χρονιά είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή για τον ίδιο και την ομάδα του. Ο πιτσιρικάς διανύει μία εξαιρετική σεζόν, τουλάχιστον μέχρι τώρα, καθώς μετράει 23 εμφανίσεις και 5 γκολ.

Εν αντίθεσή με την περασμένη χρονιά, ο ίδιος έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί από την βασική ενδεκάδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 4η θέση, 2 ολόκληρους βαθμούς από τον τρίτο Ολυμπιακό και δίνουν μεγάλη μάχη για να βρεθούν στην κορυφαία τριάδα. Μάλιστα μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει βρει δίχτυα σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, με αντιπάλους τους Παναιτωλικό, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...