Η ”βασίλισσα” έχει στόχο να ”αδειάσει” το ρόστερ της!
Το ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο μετεγγραφικό παζάρι είναι ,αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό.
Μέχρι τώρα έχει ξοδέψει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για τους ποδοσφαιριστές που έφερε στο ”Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.
Για να ισοσκελιστεί αυτό το ποσό, η Ρεάλ πρέπει να πουλήσει ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της.
Στη λίστα προς αποχώρηση υπάρχουν πολλά ονόματα που υπολογίζεται ότι θα φέρουν στα ταμεία της ομάδας πάνω από 200 εκατομμύρια!
Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η πώληση των Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκεζ.

Κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ είναι το απαιτούμενο ποσό για τον Ουαλό ενώ ο Κολομβιανός θα αποχωρήσει ,΄μάλλον, για τη Νάπολι με 45 εκατομμύρια ευρώ.
Αρκετά λεφτά υπολογίζεται ότι θα φέρουν και ο Ματέο Κόβασιτς, Μάρκος Γιορέντε και Ντάνι Σεμπάγιος.
Και οι 3 μαζί θα κοστίσουν 130 εκατομμύρια στους επίδοξους αγοραστές τους, με τον Γιορέντε να είναι κοντά σε μετεγγραφή στη ”μισητή” Ατλέτικο με 40 εκατομμύρια.
Αν υπολογίσουμε και τις ενδεχόμενες πωλήσεις των Κέιλορ Νάβας, Μπόρχα Μαγιοράλ και Μαριάνο, η Ρεάλ θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα για να ”καλύψει” το ”άνοιγμα” που έκανε με τις φετινές μεγάλες μετεγγραφές της.