TALENTABOUT.GR | Ξένα Πρωταθλήματα | Κόσμος | Το συγκινητικό αντίο του Ντε Γιονγκ στον Άγιαξ! (vid)
Ολλανδία

Το συγκινητικό αντίο του Ντε Γιονγκ στον Άγιαξ! (vid)

Με video από την θητεία του στον "Αίαντα" αποχαιρέτησε ο Φράνκι Ντε Γιονγκ, τον σύλλογο της καρδιάς του.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31 Μαΐου 2019 | Talentabout.gr Team

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τον Άγιαξ, για όλες τις στιγμές που έζησε στο Άμστερνταμ.

Ο Φράνκι θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη και για τα επόμενα χρόνια θα είναι "μπλαουγκράνα", έχοντας δώσει στον Αίαντα όλη του την "ψυχή".

 

Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου. Απόλαυσα τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο στον Άγιαξ. Απόλαυσα κάθε στιγμή της θητείας μου στον σύλλογο. Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι περήφανος που έπαιξα εδώ… ήταν το μήνυμά του.

 

Δείτε το ποσταρισμά του:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ik heb me vanaf de eerste dag dat ik hier binnen kwam thuis gevoeld dankzij de lieve mensen die bij deze club werken. Ik heb genoten van de manier waarop er hier gedacht wordt over voetbal en hoe het gespeeld moet worden. De kwaliteit van de staf en de spelers waar ik mee samen heb mogen spelen en werken was geweldig. Elke dag kwam ik met heel veel plezier naar de club toe en daar wil ik iedereen die iets voor Ajax doet voor bedanken. Supporters jullie waren geweldig! Tijdens de Europese avonden was er een geweldige sfeer die ik niet snel zal vergeten. Dit seizoen veroverden we Europa, wonnen we de beker en de 34ste landstitel. Ik ben super trots dat ik voor deze fantastische club heb mogen spelen. AFC Ajax bedankt ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frenkie de Jong (@frenkiedejong) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ