Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης μίλησε για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.
Μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι να κάνει καλή διαχείριση της διαφοράς.
Ο 20χρονος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης μίλησε για το ματς του “δικεφάλου” με τον Απόλλων Σμύρνης και έδωσε το στίγμα του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός μέσος:
“Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν πολύ σημαντική για εμάς, αφού μας ανέβασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Τώρα όμως αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας ανέβασε την ψυχολογία, ήταν όντως πολύ σημαντικό, αλλά ως εκεί. Μένουν ακόμη 10 αγωνιστικές, μαθηματικά δεν πήραμε τον τίτλο και πρέπει να συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα”.

Για το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους ζητά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι:
“Αυτό μας το δείχνει ο προπονητής με αυτά που μας λέει στις προπονήσεις και με τον τρόπο που κάνουμε προπόνηση, αλλά δεν είναι μόνο ο προπονητής, όλο το επιτελείο και εμείς οι παίκτες ξέρουμε πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο”.
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί:
“Με τον Απόλλωνα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας θέλει πολύ τους βαθμούς, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο, αλλά την δική μας την ομάδα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός”.
Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ για να επικρατήσει: