Έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την U20 του Ολυμπιακού, η οποία συνεχίζει την… καταδίωξη στον Παναθηναϊκό.
“Ανεβαίνει” και προσπαθεί να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση η U20 του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα επικράτησε 2-0 της Λάρισας, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη Super League U20 και έφτασε τα επτά συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα.
Κάπως έτσι, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι πλησιάσουν εκ νέου στους 5 βαθμούς τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και ελπίζουν σε “ανατροπή” στο δεύτερο μισό της χρονιάς.
Μόλις στο 16’ η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ του Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, για χέρι του Νούσιου πάνω στη γραμμή προκειμένου να αποτρέψει το γκολ, ενώ ο πιτσιρικάς της Λάρισας αποβλήθηκε! Ο Βάρκας ανέλαβε την εκτέλεση κι άνοιξε το σκορ, προτού έρθει στο 43’ ο on fire Βοΐλης για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι βυσσινί δεν μπορούσαν –πόσω μάλλον με αριθμητικό μειονέκτημα- να αντιδράσουν και από… τύχη δεν ξέφυγε το σκορ στο δεύτερο μέρος, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν –μεταξύ άλλων- δύο δοκάρια με τους Βοΐλη (62’) και Χονδρουκάκη (86’).
Φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Πανάγου (70′ Ζιάκας), Κουγιός, Αγιώτης, Ράμα, Πέιος (60′ Χονδρουδάκης), Κωστανάσιος, Τσερκώνης, Βάρκας (66′ Τσιριγώτης), Χατζηιωαννίδης, Βοϊλης.
Λάρισα: Σαφαρίκας, Καραλής, Τάρτας, Καραθάνος, Γαλεάδης, Πλατάνας (65′ Καραμπίνας), Νούσιος, Κυρμιτσής, Σάλταρης (57′ Γκαλγκανόπουλος), Βαφειάδης, Μπιγκάνος.