Παναθηναϊκός

Το πλάνο του Παναθηναϊκού… με τις “πράσινες” ακαδημίες!

Κάνοντας δηλώσεις στην τοπική ιστοσελίδα atpreveza.gr, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και διευθύνων σύμβουλος των Σχολών ποδοσφαίρου των “πρασίνων” μίλησε για το πλάνο ελληνοποίησης το οποίο θα εφαρμοστεί το προσεχές διάστημα στην ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Βρίσκεστε στην Πρέβεζα στη Σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Είναι αυτό το μέλλον του “Τριφυλλιού”;

“Νομίζω ότι δεν είναι μόνο το μέλλον του Παναθηναϊκού το να επενδύσει στις ακαδημίες του. Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου έτσι όπως έχει διαμορφωθεί είναι οι ακαδημίες του, γιατί μεσολάβησαν πολλά χρόνια στα οποία κανείς παράγοντας δεν κατάλαβε το μέλλον αυτό το οποίο ο Παναθηναϊκός από την αρχή είχε δημιουργήσει με τις ακαδημίες του, με τα αθλητικά κέντρα.

Γιατί πρώτος ο Παναθηναϊκός ήταν που διοργάνωσε σχολές ποδοσφαίρου με το αθλητικό κέντρο στην Παιανία, τώρα με το αθλητικό κέντρο στο Απήλιον και πλέον η ελληνοποίηση του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει 4-5 παιδιά τα οποία τα χρησιμοποίησε ήδη στην πρώτη ομάδα και θα προσπαθήσει να βρει Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως βρήκε τον Κουρμπέλη ο οποίος εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσει να βρει κι άλλα ταλέντα κι από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο”.

Υπάρχει κάποια εξέλιξη με το προπονητικό κέντρο στην Παιανία;

“Ήδη έχουμε πάρει δύο γήπεδα από την Παιανία τα οποία μας έχει παραχωρήσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και άλλα γήπεδα γιατί δεν είναι αρκετά αυτά που έχουμε στο Απήλιον και στην Παιανία και σιγά σιγά γιατί όχι, να πάρουμε όλη την Παιανία, η οποία βέβαια από τη χρονιά που αποχώρησε ο Παναθηναϊκός κατά κάποιο τρόπο έχει ερημώσει.

Θέλει ανακαίνιση, θα την ανακαινίσουμε, έχει ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στο οποίο εκεί τουλάχιστον θα μένει η πρώτη ομάδα, όπως έμενε παλιά την εποχή που ήταν ιδιοκτήτης ο Βαρδινογιάννης και σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός θα δυναμώνει και θα κάνει αυτό που είπαμε, να επενδύσει στις ακαδημίες του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...