Πέμπτη, 25/04/24
Γαλλία

Ονειρικό ντεμπούτο για Κιμπέμπε! (vid)

Η απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, έδωσε χθες (14/2) την ευκαιρία στον 21χρονο, Πρεσνέλ Κιμπέμπε (γεννημένος στις 13/8/1995) να πραγματοποιήσει την παρθενική του συμμετοχή στο Champions League.

Οι “Παριζιάνοι” φιλοξένησαν την Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι για τους “16” της διοργάνωσης και την φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ, σε μια ονειρική βραδιά για αυτούς.

Το όνειρο του βέβαια έζησε και ο Πρεσνέλ Κιμπέμπε. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν απο το 2005 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου. Απο την σεζόν 2015-2016 άρχισε να παίρνει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του.

Ο 21χρονος στόπερ έχει παίξει σε 13 παιχνίδια εντός των συνόρων φέτος. Το βράδυ της Τρίτης (14/2)  έζησε την καλύτερη ποδοσφαιρική του βραδιά, μέχρι την επόμενη φυσικά. Ο Γάλλος άσος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση, κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο Champions League. 

Μπορεί να μην χρειάστηκε να κάνει κάτι φοβερό, καθώς οι επιθετικοί των “Μπλαουγκράνα” βρέθηκαν σε πολύ κακή βραδιά και δεν απείλησαν καθόλου, ωστόσο έκλεινε καλά τους χώρους. Πίεζε συνέχεια και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο “μπλόκο” που έστησε ο Ουνάι Έμερι στο περίφημο, “MSN”.

Ο Κιμπέμπε απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Παρόλο που δεν έχει παραστάσεις απο το κορυφαίο επίπεδο μπήκε απευθείας στα “βαθιά” και τα πήγε μάλιστα πολύ καλά. Στη συνέχεια της σεζόν αναμένεται να συνεχίσει να παίζει στο κέντρο της άμυνας των “Παριζιάνων”, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους ένα πολύ καλό “εργαλείο”, το οποίο φυσικά δεν προτίθενται να πουλήσουν, τουλάχιστον προς το παρών.

Σε εθνικό επίπεδο ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Γαλλίας. Είναι διεθνής μόνο με τις μικρές κατηγορίες των “Τρικολόρ”. Βέβαια αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς δεν θα αργήσει να πάρει τις ευκαιρίες του και στη πρώτη ομάδα.

Πάρτε μια γεύση από το ταλέντο του:

https://www.youtube.com/watch?v=7b3hRgriG7o

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...