Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός

Μίγγος: “Ο προπονητής μας βοηθά συνέχεια”!

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο 19χρονος άσος του Παναθηναϊκού, Θεόδωρος Μίγγος (γεννημένος στις 6/2/1998) υποστήριξε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει πολύ μεγάλη βοήθεια σε όλα τα παιδιά με τον τρόπο που λειτουργεί.

Παράλληλα σχολίασε και το σημερινό παιχνίδι των “πρασίνων”, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πιστεύει πως μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα βρει διάρκεια στην απόδοση του και θα μπορέσει να διεκδικήσει αυτά που θέλει.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Έχει αλλάξει ο ρυθμός της προπόνησης και πλέον δουλεύουμε σε πολύ καλό ρυθμό. Έχουμε καλούς φυσιοθεραπευτές και έχει βοηθήσει πάρα πολύ το τιμ που άλλαξε. Ο προπονητής μας βοηθά συνέχεια και μας καθοδηγεί. Μας ζητά να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια μας, γιατί είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό πιστεύω ότι έχει αλλάξει και τη νοοτροπία της ομάδας και την εικόνα.

Βγαίνει στους τελευταίους αγώνες η δουλειά που κάνουμε. Και στα Γιάννινα, στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλά και συνεχίσαμε έτσι και στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που νικήσαμε με τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό. Τώρα έχουμε μπροστά μας ξανά ένα παιχνίδι το Σάββατο με τον Αστέρα. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε και θα συνεχίσουμε σ’ αυτό το δρόμο”.

Για το ματς στη Τρίπολη με τον Αστέρα: “Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στα λάθη και στην πίεση. Ισως και στη κούραση λόγω των συνεχόμενων αγώνων, που έχουν φέρει κόπωση και κάποιους τραυματισμούς στις ομάδες”.

Για το μομέντουμ του Παναθηναϊκού: “Ναι, όλο αυτό μας βοηθάει. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το δείχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ και η φυσική κατάσταση της ομάδας έχει ανέβει πολύ”.

Για τη διάρκεια στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: “Και βέβαια θα υπάρξει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Κι αυτό το δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τη θέληση που έχουν, την προπόνηση που κάνουμε και με την εικόνα μας στους αγώνες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...