Πέμπτη, 18/04/24
ΠΑΟΚ

Μάριος Σιαμπάνης: Το Next Big Thing του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του έναν τερματοφύλακα, ο οποίος αφήνει αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο λόγος για τον 17χρονο, Μάριο Σιαμπάνη (γεννημένος στις 28/12/1999), ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ μετακόμισε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ απο τον Παύλο Μελά το 2013. Εντάχθηκε αρχικά στην U15, ωστόσο το 2015 και πριν ακόμα κλείσει τα 16, η ΠΑΕ του “δικεφάλου” έκανε γνωστό πως ο Σιαμπάνης προπονείτε με την πρώτη ομάδα, ενώ αγωνίζεται παράλληλα στην U17.

Πρότυπο του είναι ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ. “Πλέον χρειάζεται να είσαι καλός με τα πόδια και να έχεις γρήγορες αντιδράσεις, αλλά και να παίζεις στα όρια της περιοχής”, είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Μάριος, προκειμένου να δείξει το θαυμασμό του στον Νόιερ και τις ικανότητες του. Επίσης για το γεγονός πως προπονείται με την πρωτη ομάδα είχε δηλώσει: “Δουλεύω πολύ για να καθιερωθώ. Προσπαθώ για να μπορώ να βοηθήσω. Και πέρυσι ήμουν στην προετοιμασία, βοηθήθηκα πολύ, απέκτησα εμπειρίες και ένιωσα διαφορετικά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα, να παραμένω σοβαρός και να βελτιώνομαι”.

Πριν απο λίγες μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 17χρονου τερματοφύλακα αναφέροντας στην επίσημη ανακοίνωση της:

“Ο βενιαμίν της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, Μάριος Σιαμπάνης, ήρθε στον Δικέφαλο το 2013 από τον Παύλο Μέλα. Είναι διεθνής κόντρα σε ηλικιακά μεγαλύτερους αντιπάλους, μετρά δύο γεμάτες σεζόν στην U17 του ΠΑΟΚ, με την οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League και φέτος πέρα από τερματοφύλακας της U20 του ΠΑΟΚ έχει τον ρόλο του τρίτου πορτιέρε της πρώτης ομάδας”.

Την περασμένη Κυριακή (19/2), ο Μάριος Σιαμπάνης έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στο παιχνίδι, κόντρα στη Βέροια, καθώς πέρασε στο γήπεδο στο 63ο λεπτό στη θέση του Παναγιώτη Γλύκου. Μάλιστα έγινε ο 6ος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του “δικεφάλου” που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αν δουλέψει σωστά μπορεί στο μέλλον να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό κάτω απο την εστία του “δικεφάλου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...