Παρασκευή, 29/03/24
Ατρόμητος

Επαγγελματίας ο Δημήτρης Τσατσόπουλος!

Ο νεαρός Δημήτρης Τσατσόπουλος αγωνίζεται στην U20 του Ατρομήτου και σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που “εκπαιδεύτηκε” και αναδείχθηκε στα Τμήματα Υποδομής, ανήκει από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας.

Είναι ο Δημήτρης Τσατσόπουλος ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο νεαρός δήλωσε τα εξής:

Ένας από τους στόχους που είχα, όταν ήρθα στον Ατρόμητο πραγματοποιήθηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έγινε ένα βήμα και το επόμενο είναι να δουλέψω σκληρά και να δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην επαγγελματική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους ανθρώπους του Ατρόμητου που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον προπονητή μου κύριο Κορακάκη για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω.

Ο Τσατσόπουλος (γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1996 ) ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2013 από το Λουτράκι και εντάχθηκε αμέσως στην ομάδα U20 της οποίας αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.