Παρασκευή, 29/03/24
Πλατανιάς

Έκοψαν την πίτα οι Ακαδημίες του Πλατανιά! (photos)

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε, σε καφετέρια στα Χανιά, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Πλατανιά.

Η αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, γέμισε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, οι οποίοι μαζί με προπονητές, αλλά και στελέχη της ομάδας αντάλλαξαν ευχές για το 2017.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά, Αποστόλης Παπαδάκης, η Α’ αντιπρόεδρος Μαρία Βαρουξάκη, καθώς οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των τμημάτων projunior, junior, προπαίδων και παίδων.

Τόσο ο κ.Παπαδάκης, όσο και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής τόνισαν την σημασία και την προσοχή που δίνει η Χανιώτικη ομάδα στις Ακαδημίες της, ενώ επισημάνθηκε στους μικρούς ποδοσφαιριστές, ότι στόχος δεν είναι μόνο η διάκριση στο ποδόσφαιρο, αλλά και το να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, έχοντας παράλληλα άριστες επιδόσεις και στα μαθήματά τους.

Για την ιστορία, οι “τυχεροί” που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι: Λευτέρης Κοντεκάς και Δημήτρης Ντουνιαδάκης (projunior), Δημήτρης Βερυβάκης και Πάολο Σάχου (junior), Πάρης Παρασκευόπουλος και Αντώνης Βοζάκης (προπαίδες) και Λάμπρος Κουκλάκης και Γιάννης Καλογεράκης (παίδες). Αυτά τα παιδιά κέρδισαν μία φανέλα της πρώτης ομάδας και μία μπάλα ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.