Παρασκευή, 19/04/24
Αστέρας Τρίπολης

“Αρκάς” ο νεαρός Βασίλης Ματθαιόπουλος!

Την μετεγγραφή του νεαρού, Βασίλη Ματθαιόπουλο στον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στην ομάδα U15 και είναι ο τέταρτος που παραχωρείται φέτος απο τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου σε ομάδα της Super League.

Στην επίσημη ανακοίνωση του ο Ηρακλής αναφέρει:

“Αυτό που γίνεται φέτος στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου 1928 δεν έχει προηγούμενο! Λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Βασίλης Ματθαιόπουλος έκλεισε τη μεταγραφή του στην U15 του Αστέρα Τρίπολης και γίνεται ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή που παίρνει μεταγραφή για φέτος σε ομάδα της Super League, μετά τους Πιέτρι στην ΑΕΚ, Κ. Κουρούμαλη στον Πανιώνιο και Σπυριδάκη στον Ολυμπιακό!

Ταξίδι αστραπή στην Τρίπολη πραγματοποίησε χθες ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ηρακλή Μανώλης Σούλος με τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή! Εκεί συναντήθηκε με τον κ. Γιάννη Ρούμπη, προπονητή της U15 και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αστέρα, ενώ το προσεχές διάστημα θα υπάρξει και συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Ηρακλή με επικεφαλή τον Πρόεδρο Δημήτρη Δημητρόπουλο με τους υπευθύνους του Αστέρα Τρίπολης για συζήτηση πάνω στο πλαίσιο της συνεργασίας και επιβεβαίωση του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει μεταξύ δύο μεγάλων συλλόγων της Πελοποννήσου!

Η μετεγγραφή του Β. Ματθαιόπουλου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επαφών των δύο συλλόγων με δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών και επισκέψεις από σκάουτερς, ενώ οι επαφές δεν θα σταματήσουν εδώ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων του Ηρακλή διανύει εξαιρετική σεζόν με 7 γκολ σε 11 αγώνες από τη θέση του κεντρικού χαφ, ενώ και πέρσι ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας παίδων με 11 γκολ σε 17 συμμετοχές! Ο ρόλος της επιτυχημένης Ακαδημίας είναι να ανοίγει στα παιδιά την πόρτα και να προσφέρει τη δυνατότητα για να πραγματοποιήσουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα! Ολόκληρη η οικογένεια του Ηρακλή και η φίλαθλη πόλη του Ξυλοκάστρου εύχεται στον Βασίλη ολόψυχα καλή επιτυχία!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...