Παρασκευή, 29/03/24
Ολυμπιακός

Ανδρούτσος: “Πάμε να πάρουμε την πρόκριση”!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (23/2 18:00) απο την Οσμάνλσιπορ στον επαναληπτικό αγώνα για τους “32” του Europa League. Ο 19χρονος χαφ των “ερυθρολεύκων”, Θανάσης Ανδρούτσος (γεννημένος στις 6/5/1997) έδωσε το “σύνθημα” για πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Για να προκριθούν, οι “Πειραιώτες” πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά, καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή αυτό θα γίνει μόνο αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος:

Για την εκτίμηση του για το σημερινό ματς: “Το πρώτο ματς ήταν πολύ δυνατό. Βέβαια το αφήσαμε πίσω. Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Έχουμε έρθει εδώ πολύ συγκεντρωμένοι και πάμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την απόφαση του προπονητή να χρησιμοποιεί πολλά παιδιά από την Ακαδημία: “Σίγουρα αισθανόμαστε πολύ ωραία, αλλά είμαστε και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και νιώθουμε μέλη της πρώτης ομάδας. Σίγουρα γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία και συνεχίζει να γίνεται. Εμείς από την άλλη, έχουμε ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και είμαστε έτοιμοι για όλα”.

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε στα δύο τελευταία ματς: “Έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, όχι το τελείωμα της φάσης αλλά πώς να βρεθούμε στο τελείωμα. Όπως έχει πει και ο προπονητής μας, άμα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, σίγουρα στην τελική προσπάθεια θα είμαστε θετικοί και θα πάρουμε το αποτέλεσμα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...