Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός

Συναντά τα τεχνικά επιτελεία ο Φύσσας!

Ο Τάκης Φύσσας έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα διευθυντή Ακαδημιών στον Παναθηναϊκό από την περασμένη Πέμπτη (05/01). Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματίσει συνάντηση με όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Στο εν λόγω meeting ο Τάκης Φύσσας θα αναλύσει σε όλους το πλάνο του για τις “πράσινες” Ακαδημίες και θα θέσει επί τάπητος τις πρώτες του σκέψεις γύρω από αυτό το ζήτημα. Μία από τις πρώτες ενέργειες του θα είναι η διευθέτηση του θέματος της τεχνικής ηγεσίας σε U20 και U17 αντίστοιχα. Αυτό θα συμβεί γιατί μέχρι πρότινος την U20 προπονούσε το δίδυμο των Σαμαρά-Σάμιου και την U17 το δίδυμο Μαραγκού-Σιλαϊδόπουλου.

Εδώ και λίγο καιρό όμως, ο Γιάννης Σαμαράς αποτελεί “παρελθόν” από την ομάδα, ενώ ο Σπύρος Μαραγκός πήρε “προαγωγή” για την πρώτη ομάδα (βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη)

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στα επιτελεία των δύο ομάδων και ιδίως της U17. Οι όποιες λεπτομέρειες όμως θα γίνουν γνωστές μετά το πέρας της συνάντησης του Τάκη Φύσσα με τους προπονητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...