Παρασκευή, 29/03/24
Ηρακλής

Στην U17 του Ηρακλή ο Παπαδόπουλος!

Στην U17 του Ηρακλή θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής. έπειτα από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να “πείσει” τους παράγοντες του Λεβαδειακού έτσι ώστε να τον αφήσουν να επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους.

Το who is who του Δημήτρη

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 22/2/2000 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 4 ετών, με το ταλέντο του να ξεχωρίζει πάρα πολύ γρήγορα. Ο πρώτος του “μέντορας” στον χώρο του ποδοσφαίρου ήταν ο Χρήστος Τερζανίδης.

Η θέση του είναι επιθετικός μέσος, ωστόσο έχει αποδείξει πολλάκις πως μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές μεριές του γηπέδου. Διαθέτει γρήγορη σκέψη, συνδυάζει εξαιρετικά τα πόδια με το μυαλό του, ενώ οι κάθετες πάσες του είναι… “κίνδυνος-θάνατος” για κάθε αντίπαλη εστία.

Επίσης, ξέρει πότε να ηρεμεί την ομάδα και πότε να την ανεβάζει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει την ικανότητα να κινείται στον κατάλληλο χώρο την κατάλληλη στιγμή.

Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του Χρηστού Τερζανίδη, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του Άρη, και του Παναγιώτη Κερμανίδη. Έως το καλοκαίρι του 2016 ήταν μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, ενώ κατά διαστήματα δοκιμαζόταν και από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Την τελευταία διετία ήταν αναντικατάστατο μέλος της U15 του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, μη χάνοντας μάλιστα ούτε ένα παιχνίδι! Για προσωπικούς λόγους λίγο καιρός αργότερα ο Παπαδόπουλος “αποχαιρέτησε” τον Ολυμπιακό. Στις 25-4-2016 κλήθηκε και δοκιμάστηκε στην U20 του Λεβαδειακού.

Έπεισε με το “καλημέρα” τους ανθρώπους της ομάδας και την ίδια ημέρα του ανακοινώθηκε ότι θα αγωνίζεται στην U17 του συλλόγου. Στους Βοιωτούς αγωνιζόταν από το καλοκαίρι μέχρι και πριν λίγες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...