Πέμπτη, 25/04/24
ΑΕΚ

Το πρότζεκτ για τις ακαδημίες της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του onsports.gr, ο Γρηγόρης Σαράντης αποφάσισε να ηγηθεί του πρότζεκτ για την οργάνωση και την εξέλιξη των ακαδημιών της ΑΕΚ, με πρωτομάστορα τον Άκη Ζήκο και με άμεσο συνεργάτη του τελευταίου, τον Γιάννη Σαμαρά.

Αυτό που δεν είναι γνωστό και αξίζει να μάθετε, είναι το γεγονός πως στα Σπάτα, εδώ και λίγα χρόνια, βρίσκεται ο γιος του επιχειρηματία, ο Αλέξανδρος. Αγωνίζεται φέτος με την U14 του “Δικεφάλου”, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος (μέσος) και ο πατέρας του δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή που θα τον αντικρίσει στο γήπεδο με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε ο μικρός έχει προοπτικές και ίσως το όνειρο του μπαμπά να γίνει σε λίγα χρόνια πραγματικότητα. Σημειώνουμε πως ο επιχειρηματίας είναι ένθερμος οπαδός της “Ένωσης” και δεν το έχει κρύψει.

Η παρουσία του γιου του λοιπόν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αποφασίσει να ενεργοποιηθεί περισσότερο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης οσφριζόμενος αυτή την “τρέλα” του φίλου του Γρηγόρη Σαράντη για την ΑΕΚ, αλλά και τον υιό, έκανε το επόμενο βήμα, προτείνοντάς του δηλαδή ουσιαστική συμμετοχή στα του “Δικεφάλου”.

Ο Σαράντης “τσίμπησε”, αλλά έθεσε έναν όρο. Να αναλάβει ο Ζήκος, τον οποίον εκτιμά και σέβεται για τη δουλειά του. Ο Τίγρης δεν είχε καμία αντίρρηση (ο Μπάγεβιτς είχε, αλλά μπροστά σε έναν επενδυτή η άποψη του Σέρβου ούτε καν προσμετρήθηκε …) κι έτσι έδωσαν τα χέρια!

Τα οικονομικά δεδομένα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πενταετές πρότζεκτ που συμφωνήθηκε θα απαιτήσει χρηματοδότηση της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ! Ένα εκατομμύριο τη σεζόν. Χρήματα που χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς της πιάτσας, ούτε πολλά, αλλά ούτε και λίγα.

“Για ελληνικό κλαμπ αυτή τη στιγμή, είναι ένα αξιόλογο και αξιοπρόσεκτο πρότζεκτ, με προοπτικές να πετύχει αν γίνουν οι σωστές κινήσεις και επιλογές”, σημειώνουν οι γνώστες του θέματος.

Αυτό ακριβώς περιμένει και ο Σαράντης. Να αφήσει ένα έργο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και ιδιαίτερα για την ΑΕΚ. Και ταυτόχρονα, να είναι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κοντά στον γιο του. Να τον στηρίξει ουσιαστικά έως τα 19 του χρόνια, με την ελπίδα ότι θα τον δει στο γήπεδο με την φανέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...