Σάββατο, 20/04/24
Super League U20

Super League U20: Ανάλυση ομάδων! (photos)

Φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος της Super League U20 και λόγω της διακοπής των εορτών, το talentabout.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά έναν απολογισμό για καθεμιά απο τις 16 ομάδες.

Θυμίζουμε πως η και η 11η αγωνιστική δεν έχουν παιχθεί ακόμα, ενώ απο την αγωνιστική έχουν γίνει 5 απο τα 8 παιχνίδια. Όποτε δεν έχουν όλες οι ομάδες τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Ολυμπιακός U20

pas_osfp_u20__Page_02

Αήττητος και με μόλις μια ισοπαλία σε 13 παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να χτίσει ήδη μια καλή διαφορά απο τον δεύτερο, Παναθηναϊκό. Παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σκοράρει 40 γκολ, έχοντας δεχθεί μόλις ένα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να χάσει το πρωτάθλημα.

Απολογισμός: 12 νίκες, 1 ισοπαλία, 0 ήττες

Παναθηναϊκός U20

pao_iraklis_u20__Page_23

Αν και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η ήττα απο τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι φαίνεται πως πήγε πίσω τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να βρουν ξανά τον καλό ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Έχουν μείνει ήδη αρκετά πίσω και το πρωτάθλημα πλέον δεν εξαρτάται μόνο απο τους ίδιους.

Απολογισμός: 8 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες

ΠΑΟΚ

paok_iraklis_u20__Page_02

Αν και δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και πέτυχε σημαντικές νίκες. Τρέχει καλό σερί, καθώς μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 7 παιχνίδια. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στόχος του είναι να συνεχίσει το ωραίο ποδόσφαιρο και τις νίκες και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Απολογισμός: 7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες

Ατρόμητος U20

atromitos_u20_olympiacos__Page_03

Αν και έδειχνε πως μπορεί να παραμείνει κοντά στον Ολυμπιακό για μεγάλο διάστημα, τελικά δεν άντεξε. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος δεν τα πηγαίνει άσχημα, μιας και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι “Περιστεριώτες” θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και να τερματίσουν σε μια αξιοπρεπή θέση στο τέλος του πρωταθλήματος.

Απολογισμός: 7 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες

Πανιώνιος U20

aek_panionios_u20__Page_20

Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα ο Πανιώνιος δείχνει πως βρήκε ρυθμό και μπορεί να αποδώσει. Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2016, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον προτελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Απολογισμός: 7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες

Αστέρας Τρίπολης U20

pao_asteras_u20__Page_01

 

Πολυ σκληρός ο Αστέρας Τρίπολης, δεν χάνει εύκολα. Η τελευταία ήττα απο τον Ολυμπιακό, ήταν η πρώτη μετά απο 8 σερί παιχνίδια. Έχει υποστεί μόλις 3 ήττες σε 13 παιχνίδια. Οι δύο εξ αυτών ήταν απο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η άλλη απο τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Απολογισμός: 5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες

Λάρισα

larisa_aek_u20__Page_03

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι της Λάρισας για το 2016, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι “βυσσινί” δεν τα πηγαίνουν άσχημα, καθώς μετά απο 11 παιχνίδια έχουν μαζέψει 17 βαθμούς και βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Απολογισμός: 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες

Πλατανιάς Χανίων U20

Binder1_Page_5

Δεν μπορεί να βρει διάρκεια στο παιχνίδι του ο Πλατανιάς Χανίων. Πάνω που πήρε βαθμό στην έδρα του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια ηττήθηκε εντός έδρας απο τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που τον πήγε ξανά πίσω. Βρίσκεται στην θέση της βαθμολογίας και σίγουρα είναι ικανοποιημένος ως έναν βαθμό.

Απολογισμός: 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες.

ΑΕΚ U20

larisa_aek_u20__Page_02

Η ΑΕΚ πληρώνει το πολύ κακό ξεκίνημα της. Η “Ένωση” άργησε αρκετά να βρει ρυθμό με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω. Στη συνέχεια έτρεξε ένα καλό σερί, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε απο τον Παναιτωλικό. Μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απο μια θέση περίπου στη μέση της βαθμολογίας.

Απολογισμός: 5 νίκες, 1 ισοπαλίες, 7 ήττες

Παναιτωλικός U20

aek_panai__Page_04

 

Πολύ καλή η παρουσία του Παναιτωλικού, ο οποίος βρίσκεται στην θέση της βαθμολογίας και στο -5 απο την πεντάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2016 πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στις καλές εμφανίσεις.

Απολογισμός: 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες

Ξάνθη U20

paok_xanthi_u20__Page_02

 

Οι δύο ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδια απο δύο αντιπάλους που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία έφεραν προβληματισμό στη Ξάνθη. Θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά αν πίστευε στις δυνατότητες της, καθώς σε αρκετά παιχνίδια έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο.

Απολογισμός: 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 8 ήττες

Ηρακλής U20

paok_iraklis_u20__Page_03

Μέτρια η μέχρι στιγμής πορεία του κατάφερε να κλείσει με νίκη το 2016. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του, ενώ ή χάνει ή κερδίζει, καθώς έχει μόνο μια ισοπαλία σε 13 παιχνίδια. Έχει θέμα και στην επίθεση, καθώς δυσκολεύεται να σκοράρει.

Απολογισμός:  4 νίκες, 1 ισοπαλία 8 ήττες

Κέρκυρα U20

kekryra_paok__Page_03

 

Σε μέτρια κατάσταση η Κέρκυρα μετράει 3 σερί ήττες. Βέβαια έχει ως άλλοθι το γεγονός πως επαιξε κατά σειρά με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει απο τα χαμηλά πατώματα.

Απολογισμός: 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες

Βέροια U20

veria_aek_u20_Page_3

Η Βέροια πήρε πριν λίγες μέρες την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά απο πάρα πολυ καιρό. Παρόλα αυτα παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγει απο αυτές.

Απολογισμός: 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 10 ήττες

ΠΑΣ Γιάννινα U20

pas_osfp_u20__Page_01

Δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνο πάνω απο τον Λεβαδειακό. Οι “Ηπειρώτες” πρέπει να αλλάξουν πολύ αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στη φετινή σεζόν.

Απολογισμός: 1 νίκη, 4 ισοπαλίες, 7 ήττες

Λεβαδειακός U20

lev_pani__Page_04

 

Απογοητεύει ο Λεβαδειακός, ο οποίος μετράει μόλις μια νίκη σε 12 παιχνίδια. Οι “Βοιωτοί” βρίσκονται μοιραία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν φαίνεται να μπορούν να ξεφύγουν απο εκεί.

Απολογισμός: 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 10 ήττες

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας στης Super League U20 μέχρι τώρα 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός (U19)

“Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται”!

Ο νεαρός Ισίδωρος Κουτσίδης προσπαθεί να... συνέλθει από την διπλή επιτυχία της ομάδας του, στην οποία πήρε...
Ολυμπιακός (U19)

Η ατάκα του Σίνα για τον… Τζολάκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην ομάδα, που... έστειλε και αυτός την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

“Περήφανοι για ό,τι πετύχαμε – Ο Ολυμπιακός έχει να...

Ο Σωτήρης Συλαιδόπουλος αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, με την πρόκριση στον τελικό του Youth...
Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...