Παρασκευή, 29/03/24
Super League (U20, U17)

Η ανάλυση της αγωνιστικής!

Ενδιαφέροντα παιχνίδια και “μάχες” σε όλα τα γήπεδα περιλαμβάνουν οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Super League U20 και U17. To talentabout.gr σας παρουσιάζει όλες τις αναμετρήσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι αυτές λίγο πριν τη σέντρα.

Super League U20 (14η αγωνιστική)

Αστέρας Τρίπολης U20Βέροια U20 (10/12 10:00)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, κάτι που επιβεβαίωσε και στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στη Ξάνθη. Οι “Αρκάδες” κέρδισαν με 2-1 και παρέμειναν για 6ο σερί παιχνίδι αήττητοι. Καθοδική πορεία ακολουθεί η Βέροια, η οποία κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Παναιτωλικό και να βάλει “φρένο” σε ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ατρόμητος U20Παναθηναϊκός U20 (10/12 11:30)

Πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Ατρόμητος που βρίσκεται στη 3η θέση με 20 βαθμούς φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται 2ος με 24 βαθμούς. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και αναμένεται να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες.

ΠΑΟΚ U20Πλατανιάς Χανίων U20 (10/12 12:00)

Να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη που πήρε απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε καλό “δρόμο” και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις.

Ξάνθη U20Λάρισα U20 (10/12 14:30)

Από διαφορετικά αποτελέσματα έρχονται οι δύο ομάδες. Η Ξάνθη αν και προηγήθηκε ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Λάρισα έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Ατρομήτου και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Πανιώνιος U20Κέρκυρα U20 (11/12 11:00)

Ξεκούραστος αναμένεται να είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική, καθώς ο αγώνας απέναντι στον Πλατανιά αναβλήθηκε. Απ’ την άλλη η Κέρκυρα γνώρισε τη συντριβή από την ΑΕΚ και πλέον καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, το συντομότερο δυνατό.

ΑΕΚ U20Λεβαδειακός U20 (11/12 11:30)

Επιτέλους “χαμογέλασε” η ΑΕΚ. Η “Ένωση” πήρε τη προηγούμενη αγωνιστική τη πρώτη της νίκη έπειτα από πάρα πολύ καιρό και έφτιαξε εν μέρει τη ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Απ την άλλη ο Λεβαδειακός βρίσκεται στη τελευταία θέση και μετράει πέντε διαδοχικές ήττες.

Παναιτωλικός U20Ηρακλής U20 (11/12 11:30)

Ενδιαφέρον παιχνίδι περιμένουμε στο Αγρίνιο, καθώς ο Ηρακλής έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, οι οποίες ήταν και οι πρώτες του στο φετινό πρωτάθλημα. Απ την άλλη ο Παναιτωλικός προέρχεται από ένα μίνι σερί δύο αγώνων χωρίς ήττα. Αμφότερες έχουν κάθε λόγο να κυνηγήσουν τη νίκη και να μας προσφέρουν ένα ωραίο παιχνίδι.

ΠΑΣ Γιάννινα U20Ολυμπιακός U20 (12/12 12:00)

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, “καθάρισε” και τον Λεβαδειακό με 6-0 και παράλληλα αύξησε την διαφορά από τον δεύτερο, Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε απ τον ΠΑΟΚ. Απ την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα προβληματίζει καθώς μετά την εύκολη νίκη απέναντι στη Βέροια, ήρθε η ήττα με κάτω τα “χέρια” από τον Ηρακλή. Στην 1η θέση με 28 βαθμούς οι “ερυθρόλευκοι” και χωρίς να έχουν δεχτεί ακόμη γκολ, στην 14η θέση με 6 βαθμούς οι “ Ηπειρώτες”.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Super League U20

Super League U17 (13η αγωνιστική)

Νότιος Όμιλος

ΑΕΚ U17Ολυμπιακός U17 (10/12 10:00)

Στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στο -9 από την “Ένωση” και θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά, καθώς έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παναθηναϊκός U17Πανιώνιος U17 (10/12 11:00)

Ενδεχόμενη γκέλα της ΑΕΚ, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται 2ος στον βαθμολογικό πίνακα. Απ την άλλη ο Πανιώνιος προβληματίζει με την απόδοση του και βρίσκεται προτελευταίος με μόλις 6 βαθμούς έπειτα από δέκα παιχνίδια.

Ατρόμητος U17Λεβαδειακός U17 (10/12 12:30)

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Ατρόμητος, ο οποίος έρχεται από μια ήττα και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τρια παιχνίδια. Ο Λεβαδειακός απ την άλλη ερχόταν από δύο διαδοχικές νίκες πριν ηττηθεί από την ΑΕΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση τη προηγούμενη Τρίτη (6/12).

Αστέρας Τρίπολης U17Πλατανιάς Χανίων U17 (11/12 12:00)

Από την σημαντική νίκη απέναντι στη πρωτοπόρο ΑΕΚ έρχεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Προβληματίζει ο Πλατανιάς που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League U17.

Βόρειος Όμιλος

Παναιτωλικός U17 ΠΑΟΚ U17 (10/12 12:00)

Την νίκη που θα τον διατηρήσει στη κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” έρχεται από δύο σερί νίκες την ώρα που και ο Παναιτωλικός παρουσιάζει καλή εικόνα, καθώς δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Ηρακλής U17Βέροια U17 (10/12 15:00)

Διαφορετική πορεία ακολουθούν οι δύο ομάδες. Ο Ηρακλής βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς, ενώ η Βέροια στην θέση με 16 βαθμούς.

Ξάνθη U17Κέρκυρα U17 (11/12 11:00)

Τη νίκη που θα την κρατήσει μια “ανάσα” από την 1η  θέση θέλει η Ξάνθη, η οποία υποδέχεται την Κέρκυρα που βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο είναι πιο ξεκούραστη καθώς δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Λάρισα U17ΠΑΣ Γιάννινα U17 (11/12 14:45)

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα που δεν έχει χάσει στα τελευταία τρία παιχνίδια. Απ την άλλη η Λάρισα έχει πραγματοποιήσει μέτρια πορεία και έρχεται από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Ξάνθη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League U17.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...