Πέμπτη, 25/04/24
Ηρακλής U20

Στην U20 του Ηρακλή ο Σάκης Αναστασιάδης!

Ο Σάκης Αναστασιάδης ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής και έτσι θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αμανατίδη στον πάγκο της U20.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο 55χρονος τεχνικός είχε αναλάβει, από το περασμένο καλοκαίρι, το πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών της Λάρισας ενώ ήταν και προπονητής της ομάδας U20 των “βυσσινί”!

Βέβαια, ο Σάκης Αναστασιάδης δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε “επαφή” με τον Ηρακλή, καθώς, για περίπου 7 χρόνια αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον “γηραιό”!

Παρόλα αυτά, πριν από λίγες μέρες αποτέλεσε παρελθόν εξαιτίας των μαζικών απολύσεων από τον Αλέξη Κούγια σε πρώτη ομάδα και ακαδημίες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της “κυανόλευκης” ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της U20 της ομάδας μας είναι ο Σάκης Αναστασιάδης!

Ο 55χρονος προπονητής, τίμησε την «κυανόλευκη» φανέλα, καθώς ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΗΡΑΚΛΗ από το 1986 έως το 1993, σημειώνοντας μάλιστα 28 γκολ (πέτυχε το νικητήριο τέρμα εναντίον του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, στον αξέχαστο ημιτελικό Κυπέλλου το 1987, που έληξε 2-3 και έφερε την πρόκριση της ομάδας μας στον Τελικό).

Ο Σάκης Αναστασιάδης μετά το τέλος της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας, διετέλεσε προπονητής σε αρκετές ομάδες του Νομού Σερρών, ενώ χρημάτισε κατά καιρούς, βοηθός προπονητής του Πανσερραϊκού, όπως επίσης και προπονητής της ομάδας Νέων του Συλλόγου, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος Β” Εθνικής το 2010.

Σάκη Αναστασιάδη, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...