Σάββατο, 20/04/24
Παναθηναϊκός

Δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στους νεαρούς ο Στραματσόνι!

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης για την 4η αγωνιστική του Europa League, ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε πως εμπιστεύεται απόλυτα τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της U20!

Αναλυτικά όσα δήλωσε για αυτό το ζήτημα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που οι νέοι ποδοσφαιριστές προπονούνται και βρίσκονται μαζί μας. Θεωρώ ότι οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να τους βοηθήσουν, ώστε να μεγαλώσουν κοντά μας, να αποκτήσουν εμπειρίες και να προσαρμοστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Προέρχομαι από το χώρο των ακαδημιών και γνωρίζω την κατάσταση, αφού έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ίντερ και στη Ρόμα. Όλα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα χωρίς βιασύνη. Δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν στην πίεση ενός τόσο μεγάλου κλαμπ ή να παίξουν σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο όπως η Λεωφόρο ή για παράδειγμα το Σαν Σίρο. Στις ακαδημίες μας έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διαθέτουν την κατάλληλη νοοτροπία και βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο για να αγωνιστούν. Είδατε τον Μίγγο και πραγματικά είμαι χαρούμενος που υπάρχουν ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να μας βοηθήσουν. Είμαι σίγουρος ότι κάθε νέος παίκτης που θα αγωνιστεί με τη Σταντάρ θα κάνει το καλύτερο και θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο. Και να ξέρετε ότι αν κάτι δεν γίνει τόσο καλά, εσείς οι δημοσιογράφοι πρώτα από όλους θα χρειαστεί να δείξετε κατανόηση, διότι αυτό είναι το πρώτο βήμα των παιδιών. Χρειάζεται υπομονή, αργά και σταθερά βήματα και βέβαια να έχεις και την σωστή ατμόσφαιρα. Αυτές τις συμβουλές είπα και στον Μίγγο πριν αγωνιστεί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...