Παρασκευή, 29/03/24
Γαλλία

Εντυπωσιάζει ο γιος του Ζορζ Γουεά! (photos)

Ο Τίμοθι Γουεά, είναι γιος του παλαίμαχου άσου, Ζορζ Γουεά, ο οποίος έγινε 50 ετών και καμαρώνει για τα κατορθώματα του 16χρονου γιου του.

Ο Τίμοθι βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά του, καθώς αγωνίζεται στην U19 της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, κόντρα στη Λουντογκόρετς για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Youth League, ο μικρός πέτυχε τρία γκολ και έκλεψε τις εντυπώσεις στη νίκη της ομάδας του με 8-1. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο σίγουρα θέλει να μοιάσει στον πατέρα του.

gouea

Ο Ζορζ Γουέα, έκανε μεγάλη καριέρα σε Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έγινε και ο πρώτος Αφρικανός ποδοσφαιριστής που κατακτά τη Χρυσή Μπάλα (1995). Πλέον θαυμάζει τον γιο του μέσα στα γήπεδα, με την ελπίδα να τον δει να πραγματοποιεί μια μεγάλη καριέρα σαν τη δική του.

“Είχα μία δύσκολή ζωή, αρκετές φορές δεν υπήρχε τίποτα να φάω στο σπίτι, δεν μου αρέσει να τα θυμάμαι. Έπειτα δεν υπάρχουν πια η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η γιαγιά μου, κοιτάζω το μέλλον.

Τι θέλω να κάνω στο μέλλον; Να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των ανθρώπων. Χάρη στο Θεό έφτασα στα 50 μου χρόνια, ελπίζω να έχω υγεία που δεν είναι εύκολο να έχεις.

zorz_gouea

Θέλω να δουλέψω για τη χώρα μου, για το λαό της Λιβερίας”, δηλώνει σε συνέντευξη του στην “Gazzetta dello Sport” ο 50άρης πλέον Γουεά, ο οποίος σε ερώτηση για το αν η Μίλαν που έπαιξε εκείνος (1995-2000) ήταν η πιο δυνατή ομάδα που είχε δει ποτέ, απάντησε:

“Ναι, εκείνη η Μίλαν, των δύο πρωταθλημάτων, ήταν πάρα πολύ δυνατή. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μία τέτοια ομάδα. Η Ιταλία μου λείπει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...