Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ U20

Πολύτιμη ισοπαλία για την U20 του ΠΑΟΚ!

Με το πολύτιμο 1-1 έφυγε απο την Ουγγαρία, η U20 του ΠΑΟΚ, η οποία πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Ακαδημία Πούσκας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το UEFA Youth League. Στο “Καυτατζόγλειο” στις 19 Οκτωβρίου ο επαναληπτικός.

Ο “δικέφαλος” στάθηκε πολύ καλά στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, ο Ματθαίου έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά απο γύρισμα δεν πρόλαβε απο κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 35′ οι γηπεδούχοι απάντησαν στις καλές ευκαιρίες, όταν μετά απο συνεχόμενα κόρνερ, ο Μούτσα δήλωσε “παρών”, απομακρύνοντας δύσκολα τη μπάλα, στερώντας έτσι το γκολ απο την Ακαδημία Πούσκας. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Χατζηστράβου εκτέλεσε το φάουλ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το “χατίρι”, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Η Ακαδημία Πούσκας μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα στο 58′ με γκολ του Οβάρι. Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία δεν το έβαλαν κάτω και στο 75′ βρήκαν το “χρυσό” γκολ της ισοφάρισης. Ο Γιαλαμούδης έκανε τη σέντρα και ο Σταθόπουλος με προβολή, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, με πρωταγωνιστή τον Κραγιόπουλο, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της Ακαδημίας Πούσκας:  Τοθ, Ρέτγι, Κερτάι, Οβάρι, Κόβατς, Σζαμπό (46’ Κ. Τοθ), Σούστσακ (61’ Μαγκιάρι), Κεμενίφι (79’ Νταρόσι), Μπόκρος, Κέσζι, Μπ. Τοθ.

Η σύνθεση της U20 του ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Αϊδονίδης, Μελετίδης, Σταθόπουλος, Χατζηστράβος (88’ Κυριλίδης), Ματθαίου (79’ Κραγιόπουλος), Χατζηδίμπας (73’ Παπαδόπουλος).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της U20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε:

“Ήταν μία πολύ σημαντική αναμέτρηση. Οι νεαροί μας παίκτες αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι. Έβγαλαν στο γήπεδο όσα τους ζήτησα και το κυριότερο όλων έδωσαν την ψυχή τους και το 100% της συγκέντρωσης και του πάθους τους.

Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Άλλωστε πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, προσπαθούμε να περάσουμε σε αυτά τα παιδιά την νοοτροπία του ΠΑΟΚ και να τα ετοιμάσουμε για τις υψηλές απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Αυτά που είδαμε στην Ουγγαρία ήταν εκπληκτικά. Η Ακαδημία Πούσκας έχει άρτια οργάνωση, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ένα εντυπωσιακό στάδιο. Ο αντίπαλος είχε υψηλότερο ρυθμό σε σχέση με όσα αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έπρεπε να προσαρμοστούμε. Η εμπειρία των αγώνων με ομάδες του εξωτερικού θα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά μας να βελτιωθούν”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...