Σάββατο, 20/04/24
Θέλω να ζήσω την εμπειρία του εξωτερικού...

Νίκος Μήλιος: “Στόχος μου η καθιέρωσή μου στον Πανθρακικό”!

Ο νεαρός επιθετικός, Νίκος Μήλιος αποτέλεσε μέλος δύο σημαντικών συλλόγων στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Αγωνίστηκε στην Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού και έπειτα στον Αχαρναϊκό, στην Football League για έξι μήνες. Ο Νίκος μίλησε στο talentabout.gr για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, για τις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν, για το όνειρο του εξωτερικού, για την Εθνική ομάδα και για το ποδοσφαιρικό του πρότυπο… Διαβάστε αναλυτικά:

Επόμενος σταθμός στην επαγγελματική σου πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Πανθρακικός. Πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή αυτή;
Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανθρακικός έδειξε ενδιαφέρον για μένα, καθώς όλοι ξέρουμε πως είναι μια μεγάλη ομάδα που προέρχεται από την Super league και είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ σε μια τέτοια ομάδα.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα σεζόν και ποιοι οι στόχοι της ομάδας σου;
Προσωπικός μου στόχος δεν είναι άλλος από την καθιέρωση μου στην ομάδα, καθώς θέλω να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν στην ομάδα, με επέλεξαν και με στήριξαν. Ο Πανθρακικός φέτος έχει ένα νεανικό ρόστερ και θα προσπαθήσουμε πολύ για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

milios_nikos_panetolikos

Παρά το νεαρό της ηλικίας σου, έχεις αγωνιστεί σε σημαντικούς ελληνικούς συλλόγους, όπως ο Παναιτωλικός και ο Αχαρναϊκός. Πως κρίνεις αυτή τη μέχρι τώρα πορεία σου;
Από άποψη παιχνιδιών η μέχρι τώρα πορεία μου θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Ο Παναιτωλικός έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα με μέλλον και όλα αυτά που παρέχει στους παίκτες, δύσκολα θα τα βρεις σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας έχει δώσει πολλά και έχει προσπαθήσει αρκετά, κάτι που είναι ευρέως γνωστό και πρέπει να επικροτηθεί, ειδικά στην πόλη του Αγρινίου. Στις μέρες μας δύσκολα θα βρεις τέτοιο πρόεδρο.  Όσο για τον Αχαρναϊκό μου έκανε καλό που πήγα για έξι μήνες, καθώς μέσα από τα παιχνίδια κατάφερα να διορθώσω κάποια λάθη που είχα, λόγω έλλειψης παιχνιδιών.

Πως σου φαίνεται η προοπτική του να αγωνιστείς μελλοντικά σε μια ομάδα του εξωτερικού;
Εννοείται πως θα ήθελα να ζήσω κάποια στιγμή την εμπειρία του εξωτερικού και μακάρι τα πράγματα στο μέλλον να έρθουν με τέτοιο τρόπο που να μου δοθεί η συγκεκριμένη ευκαιρία.

Θα ήθελες να αγωνιστείς κάποια στιγμή ως μέλος της Εθνικής ομάδας;
Δεν νομίζω κάποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής να μην έχει όνειρο να φορέσει το εθνόσημο! Το να αποτελέσεις μέλος της είναι και ανταμοιβή των κόπων σου, ενώ συμπεριλαμβάνεσαι ανάμεσα στους καλύτερους της χώρας, εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό.

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου πρότυπο και πόσο στηρίχτηκες σε αυτό;
Πρότυπο θα έλεγα τον Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί μέσα από πολλές δυσκολίες που είχε στην αρχή της καριέρας του, κατάφερε με πολύ σκληρή δουλειά να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Ποια ήταν η εντονότερη στιγμή σου εντός γηπέδου στη μέχρι τώρα πορεία σου;
Θα έλεγα δύο στιγμές! Την πρώτη μου συμμετοχή στην Super League με τον Παναιτωλικό, διότι συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας και δεύτερη, όταν με την εθνική νέων περάσαμε στο Euro από τα προκριματικά στην Βουλγαρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...