Παρασκευή, 29/03/24
ΟΦΗ

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε δυο από τον ΟΦΗ!

Στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου 5 χρόνων, των ποδοσφαιριστών Στέλιο Μανιάδη (γεννημένος 24/07/1998) και Γιώργο Κοντογιάννη (γεννημένος στις 22/06/1998), προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στην U19 του ΟΦΗ αλλά θα κάνουν και κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για να μπορούν να είναι συνεχώς υπό παρακολούθηση του Νίκου Νιόπλια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: “Οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές, θέλουμε να είναι μια νέα αρχή και το παράδειγμα για τα επόμενα χρόνια, ώστε κάθε χρόνο, παιδιά που έχουν τις προϋποθέσεις από τις υποδομές του ΟΦΗ, να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα”.

Από την πλευρά του ο τεχνικό διευθυντής της U19 του ΟΦΗ, Μηνάς Πίτσος δήλωσε:

“Ειναι χαρά μου όταν παιδιά που αξίζουν, απο τις υποδομές της ομάδας, γίνονται επαγγελματίες. Κάπως έτσι και εγώ πριν απο πολλά χρόνια, μπήκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μέσα απο τον ΟΦΗ.

Ξέρω τι νοιώθουν και αυτό που θα ήθελα να τα συμβουλέψω, είναι να δουλέψουν σκληρά με κάτω το κεφάλι. Εχουν όλες τις προυποθέσεις για να πετύχουν. Οι υποδομές του ΟΦΗ έχουν καλό υλικό και περιμένουμε και άλλα παιδιά στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να τους δώσουμε την ευκαιρία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους προπονητές που δούλεψαν με αυτά τα παιδιά, όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα τους δικαιώνουν, με το να υπογράψου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας”.

Ο νεαρός Γιώργος Κοντογιάννης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: “Είναι για μένα ένα όνειρο ζωής αυτή η εξέλιξη. Είμαι απο μικρό παιδί στια τάξεις του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους το ανταποδώσω”.

Ο Στέλιος Μανιάδης, τέλος, υπογράμμισε ότι: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη στιγμή να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λένε και θα συνεχίσω να δουεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη και θα δώσω τον καλυτερο μου εαυτό.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...