Τρίτη, 16/04/24
ΠΑΟΚ U20

Με την ακαδημία Φερεντς Πούσκας κληρώθηκε η U20 του ΠΑΟΚ!

Η U20 του ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο “Champions League των πιτσιρικάδων” με τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία να έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συλλέξουν ανεπανάληπτες εμπειρίες. Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του “δικέφαλου του βορρά” την ακαδημία Φέρεντς Πούσκας για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία (18.00 τοπική ώρα) και ο επαναληπτικός θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στο Καυταντζόγλειο (18.00 ώρα Ελλάδας). Σε περίπτωση που η ομάδα του ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του ζευγαριού Μπρέινταμπλικ- Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ενημέρωσε πως η U20 του συλλόγου θα αντιμετωπίσει την Ουγγρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “δικεφάλου“:

«Την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Ακαδημία Φέρεντς Πούσκας θα αντιμετωπίσει η U20 του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του Youth League Domestic Champions, όπως «αποφάνθηκε» η κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας.

Στην κλήρωση που έγινε στις 30 Αυγούστου, συμμετείχαν 32 ομάδες οι οποίες καλούνται να ξεπεράσουν νοκ άουτ παιχνίδια. Το πρώτο ματς για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία (18.00 τοπική ώρα) και ο επαναληπτικός θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στο Καυταντζόγλειο (18.00 ώρα Ελλάδας). Η διάρκεια των αγώνων είναι 90 λεπτά και σε περίπτωση ισοπαλίας εκτελούνται απευθείας πέναλτι.

Εδρα της Ακαδημίας Φέρεντς Πούσκας είναι το Pancho Arena στην πόλη Felcsut. Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αγιαξ – Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία), σε αγώνες που θα διεξαχθούν στις 2 και 23 Νοεμβρίου. O πρώτος στην Ελλάδα, ο επαναληπτικός στην Ολλανδία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...