Πορτογαλία

Λύθηκαν οι αμφιβολίες για την ηλικία του Ρενάτο Σάντσεζ! (photos/vid)

Ο 18χρονος, Ρενάτο Σάντσεζ, αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για τον τελικό του EURO 2016, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην πορεία της Πορτογαλίας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Πριν όμως από λίγες μέρες, και μετά την επίτευξη του ρεκόρ ως ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των EURO σε νοκ άουτ φάση, ο Πορτογάλος ενεπλάκη σε μία υπόθεση που σχετίζεται με την πραγματική του ηλικία (διαβάστε περισσότερα εδώ). Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Οσέρ, Γκι Ρου, εξέφρασε μια άποψη ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν είναι μεγαλύτερος ηλικιακά από όσο ισχυρίζεται: “Ο Σάντσεζ λέει ότι είναι 18 ετών αλλά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε στο παρελθόν του. Αυτή η πληροφορία είναι λανθασμένη. H ημερομηνία γέννησής του καταχωρήθηκε χρόνια μετά τη γέννησή του. Νομίζω ότι είναι είτε 23 είτε 24 ετών. Παρόλα αυτά είναι ένας πολύ καλός παίκτης.”

Ο Ρενάτο Σάντσεζ, θιγόμενος από τα λεγόμενα αυτά, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του πρώην τεχνικού της Οσέρ, προκειμένου να αποδείξει ότι πρόκειται περί συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ωστόσο, όσοι αμφιβάλλουν για την ηλικία του Πορτογάλου δεν έχουν παρά να κάνουν μια έρευνα στο διαδίκτυο, και να διαπιστώσουν επακριβώς την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα video από το 2010, στο οποίο ο Ρενάτο Σάντσεζ θα έπρεπε θεωρητικά να είναι 18 ετών, σύμφωνα με τον Γκι Ρου, αλλά η εικόνα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα παιδί 13 ετών…

https://www.youtube.com/watch?v=R7KasDgByLY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...