Σάββατο, 20/04/24
Ακαδημίες

Ακαδημία Toumba FC. (photos)

Η Ακαδημία Toumba FC, ιδρύθηκε στις 17 Ιουλίου του 2014 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί συνεργαζόμενη ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν λειτουργούν με βάση τον κανόνα στο να διατηρούν μια πρότυπη σχολή ποδοσφαίρου για όλους τους μικρούς φίλους της. 

toumba_academy_2

Τμήματα:

Τα τμήματα, αγόρια-κορίτσια, χωρίζονται σε Bambini, Pre-junior, Junior, Προ-Παιδικό, Παιδικό και Νέοι και  συμμετέχουν στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς και σε επίλεκτα τουρνουά.

Στόχος της Ακαδημίας και φιλοσοφία:

Σύμφωνα με την Πρόεδρο και υπεύθυνη Τζένη Τερζή, στόχος της Toumba FC, είναι η παιδαγωγική προσέγγιση του ποδοσφαίρου, με βασικό στόχο την ψυχαγωγία όλων όσων εμπλέκονται.
“Επιθυμία μας είναι να εντάξουμε αρχικά τα παιδιά σε ένα πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού, σε μια σειρά κοινωνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Επιδιώκουμε τα παιδιά των τμημάτων μας να επιζητούν ανυπόμονα τη στιγμή που θα βρεθούν στο γήπεδο είτε για να αγωνιστούν, είτε για προπόνηση και να μείνουν μακριά από εθισμούς.

Μέσα από την ακαδημία, επιθυμούμε οι μικροί μας αθλητές να αναπτύσσουν την αντίληψη, την προσοχή, την ταχύτητα αντίδρασής τους, τη φαντασία, την επινόησή τους και τη δημιουργικότητά τους. Να πειθαρχούν μέσα και έξω από το γήπεδο, και τελικά να μείνουν μακριά από κακές συνήθειες.
Το γήπεδο δεν είναι απλώς ο τόπος διεξαγωγής ενός αγώνα της ομάδας μας. Είναι χώρος κατασκευής σημασιών, νοημάτων, μνήμης και εντέλει ταυτοτήτων, σχετικά με την Toumba FC και τη διαδρομή της στο χρόνο και στην κοινωνία.
Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά, απέναντι στο παιχνίδι και απέναντι στο χώρο, να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία μοναδική Σχολή Ποδοσφαίρου, με όραμα και προοπτική.
Στην προσπάθειά μας να κάνουμε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό, χρειαζόμαστε μεγάλη υποστήριξη την οποία είμαστε σίγουροι πως εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου θα την έχουμε. Το μέλλον άλλωστε σε όλους τους τομείς φαίνεται ότι είναι η συνεργασία και η ομαδικότητα την οποία και πρεσβεύουμε. Τελικός στόχος της ακαδημίας να μπορέσουμε να προωθήσουμε ποδοσφαιριστές και να τους εντάξουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες ακόμη και σε ΠΑΕ”.

toumba_academy_1 

 Τεχνικό τιμ- Επιστημονικοί Συνεργάτες

Το τεχνικό τιμ της Toumba FC  πλαισιώσουν οι έμπειροι τεχνικοί – παιδαγωγοί

Αλέξης Τασουλης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο κ κάτοχος UEFA A καθώς και προπονητής της U15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σπύρος Κουλουρης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ειδικότητα ποδόσφαιρο κάτοχος UEFA B

Κωνσταντίνος Τσουρικας απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ειδικότητα ποδόσφαιρο κατοχ UEFA B

Μπάμπης Παντελής κάτοχος UEFA C και διπλώματος πρώτων βοηθειών, πρώην ποδοσφαιριστής

Δέσποινα Γιάννου φοιτήτρια στο οικονομικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θεσσαλονίκης κάτοχος UEFA C και διπλώματος πρώτων ββοηθειών

Σπύρος Αρβανιτακης φοιτητής διοίκηση επιχειρήσεων και μάνατζμεντ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και κάτοχος UEFA C

toumba_academy_4
Στην προσπάθεια τους οι διοικητικοί υπεύθυνοι να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στελέχωσαν την ακαδημία με επιστημονικούς συνεργάτες.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βλάχος, M.A. Sports Science, Athletes Performance Specialist, Functional Trainer Specialist, Athletic Trainer, Sport Rehab & Therapy Trainer, θα συμβάλει στην ατομική βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας.
Στον τομέα της διατροφής συνεργάζεται η διατροφολόγος – διαιτολόγος Ιωάννα Πασπάλα, και στον τομέα της ψυχολογίας η Ειρήνη Ρέρα, αμφότερες στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τις υπηρεσίες του ως Ορθοπεδικός θα προσφέρει στα μέλη της ομάδας μας ο ιατρός Γιάννης Ουσαντζόπουλος (στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).
Νομική σύμβουλος της Toumba FC είναι η Ελένη Αθανασιάδου.
Τεχνικός διευθυντής παραμένει ο Αλέξης Τασούλης, προπονητής των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

toumba_academy_3

Στοιχεία Επικοινωνίας

Toumba FC – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Τούμπας
info@acadimies.gr – Τηλ. 6976317227 – Γήπεδο Μαλακοπής – Γραφεία: Γρ. Λαμπράκη 43, Α. Τούμπα Θεσσαλονίκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...