Super League U20

Σήκωσε την κούπα ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League U20.

Αυτό που τους έμενε ήταν να σηκώσουν και την κούπα! Και το έκαναν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που ήταν εξ αναβολής επικρατώντας εντός έδρας του Ηρακλή με σκορ 5-0.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 5‘ με υπέροχη ατομική προσπάθεια και σουτ του Θανάση Ανδρούτσου. Η ομάδα του Πειραιά κυριαρχούσε στο γήπεδο με τον Ηρακλή να παίζει παθητικό ρόλο και δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες!

Στο 45‘ ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν μετά από συνδυασμό του Γιάννη Λάτσι με τον Γιώργο Μανθάτη η μπάλα φτάνει στον Αντρίτ Τόλι ο οποίος με σουτ την στέλνει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για ακόμη περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έως το 47‘ το σκορ είχε φτάσει στο 4-0. Το τρίτο γκολ σημείωσε στο 46΄ ο Γιώργος Μανθάτης και στο 47‘ μετά από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι η μπάλα φτάνει πάλι στον ίδιο και από εκεί στον Γιάννη Λάτσι ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή την στέλνει στα δίχτυα.

Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχιζαν να χάνουν την μια ευκαιρία μετά από την άλλη, κυρίως με τον Λάτσι και τον Κιρτζιαλίδη και στο 74‘ ο Ηρακλής έχασε πέναλτι με τον Αμαραντίδη που έστειλε την μπάλα έξω. Τελικά σημειώθηκε και 5ο γκολ πάλι από τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Γιώργο Μανθάτη και κέρδισε τον Ηλιάδη στο 86‘.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Σταματόπουλος, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης (78′ Δερμιτζάκης), Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι (65′ Κηπουρός), Βρουσάι (53′ Κιρτζιαλίδης).

Ηρακλής: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Χουζούρης, Στράντζαλης, Καρβούνης, Αμαραντίδης, Ρότα, Μεζίνη, Συμεωνίδης, Μπικιάρης, Δούμτσιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...