Παρασκευή, 29/03/24
Ισπανία

“Χρυσάφι” από Βραζιλία έχουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στις ακαδημίες τους (photos)

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου εδρεύουν στην Ισπανία.

Και φυσικά αναφερόμαστε στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι οποίες μέσα στις επόμενες ώρες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά φέτος.

Ωστόσο, οι δύο σύλλογοι δεν είναι τυχαία στην κορυφή, αφού εκτός από τις δαπανηρές μεταγραφές που κάνουν έχουν και σπουδαίες ακαδημίες που βγάζουν συνεχώς ταλέντα, αλλά και πάρα πολύ δυνατό τμήμα scouting.

Τόσο οι Καταλανοί όσο και οι Μαδριλένοι δεν θα μπορούσαν να μην ρίξουν τα δίχτυα τους στην ποδοσφαιρομάνα, Βραζιλία, που έχει βγάλει μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν σταματάει να παράγει.

Οι δύο ισπανικοί σύλλογοι δεν θα μπορούσα να μην έχουν μερικά “διαμαντάκια” στις τάξεις τους που να μην είναι από τη “χώρα του καφέ” και εμείς σας παρουσιάζουμε πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ τα επόμενα χρόνια.

Αμπνέρ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζει ως αριστερός εξτρέμ και η “βασίλισσα” τον απέκτησε από την Κοριτίμπα. Θεωρείται μεγάλο ταλέντο, όμως, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα γόνατα.

abner

Χουάν Κάρλος Σίλβα (Ρεάλ Μαδρίτης)

Βρίσκεται στην Ισπανία από τα 11 του. Όμως ο Χουάν Κάρλος Σίλβα έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, όπως έκανε και πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Φουένλαμπαντρα.

juan carlos

Λούκας Βέγκα (Μπαρτσελόνα)

Τι και αν είναι μόνο 16 ετών; Αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Λούκας Βέγκα θα είναι ο επόμενος “Αντρές Ινιέστα” της Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στη Φορταλέσα της Βραζιλίας, αλλά από πολύ μικρή ηλικία βρίσκεται στην Ισπανία, ενώ έχει αγωνιστεί και με τους “φούριας ρόχας”.

vega

Ρόμπερτ (Μπαρτσελόνα)

Είναι 19 χρονών και επιθετικός. Ο Ρόμπερτ έχει δοθεί δανεικός από την Μπαρτσελόνα στη Φλουμινένσε, ώστε να “ψηθεί’ και να επιστρέψει έτοιμος στους Καταλανούς.

robert barca

Γουερίκ Μασιέλ (Μπαρτσελόνα)

Ο Γουερίκ Μασιέλ είναι 16 ετών, αλλά ήδη έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του, με αποτέλεσμα να παίζει στην ομάδα U18 των Καταλανών, ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και στο UEFA Youth League.

maciel

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...