Πέμπτη, 18/04/24

5αρα για τους Νέους (U19)

Εντυπωσιακή η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε 5-0 την αντίστοιχη του Λιχτενστάιν στο δημοτικό γήπεδο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» στον τρίτο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 (4ος όμιλος).

Οι νεαροί διεθνείς μας μπήκαν από το ξεκίνημα του αγώνα με αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του ματς περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο με μοναδικό στόχο την αποφυγή ακόμη περισσότερων γκολ εις βάρος τους.

Ο αρχηγός Χάρης Μαυρίας ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των γκολ στο 20ο λεπτό του αγώνα με πλασέ μετά από θαυμάσια εναλλαγή της μπάλας με Κωνσταντινίδη και Ιωαννίδης, Ο Ταξιάρχης Φούντας στο 32ο λεπτό με κεφαλιά έκαν ετο 2-0 ενώ πάλι ο Μαυρίας με νέο σουτ στο 37ο λεπτό διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο μέρος οι διεθνείς συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό πιέζοντας ασφυκτικά τους αντιπάλους τους. Ο Νικόλας Βέργος στο 60ο λεπτό με σουτ έκανε το 4-0 για την ελληνική ομάδα ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Νίκου Ιωαννίδη (70′) να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Δανός Άντερς Πούλσεν.

Ελλάδα: Μπάρκας- Κωνσταντινίδης (55′ Χαρίσης), Χουχούμης, Βούρος, Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Φούντας, Μαυρίας (73′ Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης, Βέργος (66′ Μασούρας).

Λιχτενστάιν: Μέγιερ- Κάιζερ, Γκέπελ, Χόφερ, Μάλιν, Τσαν (87′ Κουάντερερ), Φλατς, Σαλάνοβιτς, Φριψκ (75′ Μάρξερ), Σπίριγκ, Βόλφινγκερ (41′ Μάιερ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...